Despre noi

Ținem pasul cu toate evoluțiile din domeniu

Soluții IT pentru afaceri prospere

De peste 10 ani, implementăm și desfășurăm proiecte complexe IT și ajutăm clienții să utilizeze la maximum puterea tehnologiei informației.

Cu o echipă de specialiști tineri și calificați, inspirați de resursele și potențialul tehnologiilor moderne, am contribuit începând din 2003 la sporirea eficienței sistemelor StarNet. Din 2012, suntem o companie independentă, parte dintr-un concern puternic, care și-a propus să aducă cele mai bune soluții IT pentru afacerile din Moldova, dar și cele de peste hotare.

Ținem pasul cu toate evoluțiile din domeniu, studiem și adaptăm cele mai bune instrumente de lucru pentru ca să reușim să satisfacem cerințele actuale ale pieței, din ce în ce mai complexe și să fim pregătiți pentru provocările viitoare.

Portofoliul nostru de soluții acoperă toate ariile IT: dezvoltare software, sisteme de operare, software office, soluții de securitate a informațiilor, instrumente de virtualizare, soluții cloud, instrumente de backup și administrare, sisteme de administrare a bazelor de date, CRM, ERP, alte soluții de infrastructură și software specializat.

Dezvoltarea continuă, strategiile de creștere pe care le-am adoptat, abordarea unor domenii de activitate noi ne-au permis să devenim o companie capabilă sa implementeze și să desfășoare proiecte complexe. Iar datorită competențelor de care dispunem, echipa Starlab poate deservi atât clienți care dețin afaceri mici, cât și corporații, fiind în puterea să ducă la bun sfârșit cele mai variate sarcini.

Parteneri

We're a small company with big ideas

We work together

In smaller groups or when we need the big guns, we call a clan meeting. It ensures that no one is solely responsible for any one thing. It also makes knowledge sharing easier. We encourage each other to learn: to pursue our passions, listen to one another, and access new knowledge.

Let’s make something awesome together!